Ajosillat ja raskassuojat pääkaupunkiseudulla

Vuokraamme jämäkät tarvikkeet erilaisille työmaille

Remontti Ruuskanen Oy on maanrakennustöiden monipuolinen asiantuntija. Siksipä tiedämme myös, että erilaisille työmaille tarvitaan kestäviä ja jämäköitä ajosiltoja ja raskassuojia, jotta esimerkiksi koneiden ja maa-ainesten siirto sujuisi ongelmitta tai että työmaa-alue saadaan rajattua selkeästi. Vuokraamme ajosillat ja raskassuojat pääkaupunkiseudun asiakkaillemme. Silloille ja raskassuojauksille myös kuljetus tarvittaessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Ajosillat 

Ajosillan on tarkoitus sujuvoittaa liikennettä. Meiltä saat ajosillat katujen avaukseen ja kanaalien ylitykseen, myös liikennemerkit on saatavilla samaan pakettiin. Ajosilta tai ajoramppi toimii apuvälineenä silloin, kun toimivaa ajoväylää ei ole esimerkiksi tasoerojen vuoksi tai jos maaperä on pehmeää, ja ajoneuvolla olisi vaikeaa ajaa.


Raskassuojat

Raskassuoja on työmaan tai muun vastaavan alueen tilapäiseen rajaamiseen tarkoitettu aita, joka soveltuu erityisesti rakennustyömaille kaupunkiympäristössä. Raskassuojat ovat jämäkkä ja näkyvä este, joten eristetyn alueen ympärillä liikkujat havaitsevat ne helposti. Raskassuojalla voi rajata myös kaivantojen raunat ja erottaa autoliikenne jalankulkijoiden väylältä.

Ota yhteyttä »